Wednesday, February 21, 2007

AFACEREA

Peste tot in jurul nostru auzim vorbindu-se despre afaceri. Toata lumea participa sau isi doreste sa participe la cel putin o afacere. Dar ce inseamna o AFACERE?
Vrem sa dam un raspuns cat mai stiintific si cat mai concret la aceasta intrebare pentru a stabili de la bun inceput scopurile si prioritatile noastre.
Economic vorbind "afacerea" este o stiinta sociala care conduce oamenii spre a organiza si a mentine productivitatea colectiva cu scopul de a indeplini anumite teluri productive si creative, de obicei generand profit.
Termenul afacere are cel putin inca 2 intelesuri in afara de cel prezentat mai sus. Se poate interpreta si ca o companie privata sau corporatie dar poate fi folosit si atunci cand te referi la un anumit sector de piata: afacerea cu calaculatoare de exemplu.
O afacere este recunoscuta legal ca o entitate intr-o societate libera din punct de vedere economic, unde indivizii se organizeaza in functie de experienta si aptitudini, se orienteaza pentru a aduce avans social si tehnologic.
Profitul este, deasemeni, un lucru cheie in acest domeniu. Castigul material este practic motivul acestui fenomen. Cu mici exceptii (de exemplu: cooperative, organizatii non-profit, institutii guvernamentale), in economiile capitaliste afacerile sunt create pentru a crea profit, pentru a castiga bani si o data cu castigul acestor bani, pentru a creste bogatia propritarilor lor.
Cu alte cuvinte proprietarii si operatorii afacerilor au ca scop principal de a primi sau de a genera resurse financiare in schimbul muncii acestora, timpului, energiei si banilor consumati.
DESCOPERA CUM PE LANGA UN JOB OBISNUIT POTI CASTIGA SUME FABULOASE DINTR-O AFACERE LEGALA.

Daca te intereseaza aceasta posibilitate, continua sa citesti!
Nu conteaza ce varsta ai, de unde esti sau ce studii ai. Nu ai nevoie de nici un fel de experienta.
Dar te intrebi:
"Oare se pot castiga cu adevarat bani in Romania?" Intr-un singur cuvant, DA!
Daca ai produse bune si stii sa le promovezi, atunci vei face bani online, garantat!
Cand vei termina de citit aceasta pagina vei sti exact cum sa demarezi o afacere , automatizata, super profitabila cu un start rapid si usor!

Ca sa pornesti afacerea ai 4 puncte f. stabile:

Pasul 1: Produs care se vinde.
Primesti produse de calitate, care sunt la mare cerere si care, singure, te invata cum sa le promovezi.

Pasul 2: Pagina de vanzare.
Primesti produsele cu magazin (pagina web creata professional). Tot ce trebuie sa faci tu este sa te inregistrezi.

Pasul 3: Promovare produse.
Cel mai important pas in a face bani este sa-ti promovezi produsele catre cei care doresc produsele, libertate financiara si personala. Chiar daca nu stii nimic despre promovare in pachetul de start primesti un ghid care te invata totul despre produse si promovare profesionala. In plus participi la training cu specialisti practicanti.

Pasul 4: Priveste cum vin banii!


Dupa cum vezi, pasii cei mai importanti pentru a avea o afacere s-au facut deja pentru tine. Numai pentru a crea un singur produs, cu o pagina de vanzare, iti lua cateva luni de zile.
Ai produse de top + pagina web pentru a putea face bani imediat!

Scopul este a invata cum se castiga cu adevarat bani, cum sa incepi o afacere de la zero fara investitii de zeci de milioane. (da este adevarat, doar cu o investitie de cativa zeci de dolari poti porni o afacere)
Vestea buna este ca nu trebuie sa fii un expert in calculatoare pentru a intelege si aplica! Vei fi uimit cat de simplu va fi.

Marketingul de gherila fara costuri iti poate aduce permanent noi clienti, mentine loialitatea lor, iti consolideaza afacerea si-ti sporeste contul in banca fara sa te pagubeasca de vreun ban. Prea frumos ca sa fie adevarat? Cu toate acestea este perfect posibil!
Vanzarea de gherila este ruperea de conventii, folosirea timpului, energiei si imaginatiei in loc de utilizarea fortei brute de convingere. Luptatorii de gherila au prieteni chiar si pana la cele mai de jos niveluri.
Indiferent de cultura careia ii apartine, indiferent de educatia primita, de talente si abilitati, omul se bazeaza in viata pe imitatie. Asa invata sa manance, sa scrie, sa conduca automobilul. Cand isi ia o slujba si incepe sa traiasca in cercul vicios al salariului si al facturilor ce trebuie platite, orice om alege sa se comporte ca 95% dintre semeni. Ce fac ceilalti 5%? Sunt cei care stiu sa-si valorifice timpul, care au vacanta cand vor si unde vor si ale caror venituri cresc continuu. E posibil sa-I imitati si Dvs si in acest fel sa deveniti liberi. Sincer va trebui sa incepeti cu o mica investitie, altfel nu puteti face avere. Imita pe cei care muncesc inteligent!
Viata unui om e o cursa de obstacole. Nu exista oameni fara probleme. Secretul succesului nu consta in a va opri pentru a le evita, ci in a le rezolva in permanenta. Fiecare obstacol depasit e o treapta spre succes. Chiar si un esec e o treapta spre succes, atata vreme cat il considerati un obstacol temporar. Ridicati-va de fiecare data dupa ce ati cazut si veti vedea ca perseverenta invinge rezistenta. Intotdeauna exista o cale de a depasi obstacolele. Totul e sa aveti curajul s-o urmati. Veti deveni mai puternici. Asa ca … deschideti-va sufletul si mintea. Priviti viata cu incredere si pretuiti-o, fiindca ea va ofera in fiecare clipa nenumarate oportunitati. Trebuie doar sa deschideti ochii si sa le cautati in jurul Dvs. Aveti toate motivele sa mergeti mai departe. Caci abandonarea acestei curse nu este o obtiune!
Secretele succesului:
1. Credeti in reusita si veti reusi
2. Cosolidati-va increderea si ucideti frica
3. Ganditi si visati creator
4. Fiti activ
5. Transformati infrangerea in victorie
6. Ganditi ca un conducator

Acest articol este primit de la un OM care a REUSIT .

No comments: